Skip to content

Workshops


Workshops: tekeningen*

Geheimtaal ontrafeld


Tekeningen lezen: introductie

Een tweedelige workshop over de algemene aspecten in tekeningen, zoals bladindeling, kleur-, lijngebruik en meer


Tekeningen lezen: bomen

Een workshop waarbij we dieper ingaan op de symboliek in boomtekeningen


Tekeningen lezen: huizen

Een workshop waarbij we dieper ingaan op de symboliek in huistekeningen


Tekeningen lezen: familie

Een workshop waarbij we dieper ingaan op de symboliek in familietekeningen.


Tekeningen lezen: ik-tekeningen

Een workshop waarbij we dieper ingaan op de symboliek in zelfportretten door kinderen: 'ik'-tekeningen


Tekeningen lezen: ontwikkelingsfasen

Een workshop waarbij we dieper ingaan op de ontwikkelingsfasen die zichtbaar zijn in tekeningen van kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar.


Tekeningen lezen: KWAST

In de workshop kijken we naar de methode om tekeningen te lezen


Tekeningen lezen: bijzondere tekeningen

De workshop over tekeningen van kinderen en mensen met bijzondere omstandigheden als ziekte en bijv. ASS


* Alle thema's van onze workshops zijn ook te boeken als Masterclass

Tekenmomenten


Tekening met (groeps)opdracht

Ga creatief aan de slag met groepsopdrachten die je uitdagen op het gebied van samenwerking en het verkennen van persoonlijke grenzen


Tekenen met opdracht

Dompel jezelf onder in tekenen met onze individuele opdrachten die je uitdagen op diverse vlakken, van het verkennen van persoonlijke grenzen tot het opbouwen van zelfvertrouwen.


Voor Kinderen


Kinderen: tekenen en ontwikkelen (1-2)

Boeiende en kindgerichte opdrachten die de aandacht vestigen op aspecten zoals zelfbeeld, zelfvertrouwen, persoonlijke grenzen, emoties en ontwikkeling.


Kinderen: tekenen en ontwikkelen (groep)

Boeiende en stimulerende opdrachten zullen hun interesse wekken en zich richten op aspecten zoals samenwerking, zelfbeeld, zelfvertrouwen, persoonlijke grenzen, emoties en ontwikkeling.


Online cursus

Kindertekeningen Lezen en Begrijpen


Wil je zelf ook de volledige cursus volgen? De kennis opdoen over alle aspecten van tekeningen, maar vooral ook hoe je ze kunt lezen? De methode leren waarop je respectvol en volledig kunt zijn in je lezingen van tekeningen?

De cursus kun je online en op je eigen tempo volgen. Het blijft beschikbaar en je kunt altijd terugkijken als je een onderwerp even opnieuw wilt doornemen. Om het certificaat te ontvangen, maak je alle opdrachten in de modules en stuur je deze in naar het e-mailadres dat aangegeven staat in de cursus. Een gecertificeerd Licentietrainer zal je opdrachten dan doornemen en van commentaar voorzien.

Vraag je online cursus Kindertekeningen Lezen en Begrijpen van Kinderenbeterbegrijpen nu aan met korting via onderstaande knop! Stuur ons dan een aanmeldingsbewijs, je adresgegevens en ontvang een tekenpakket cadeau.

Je toegang aanvragen

Online cursus

Spel Beter Begrijpen


Wil je zelf ook de volledige cursus volgen? De kennis opdoen over alle aspecten van spel en beeldentaal?

De cursus kun je online en op je eigen tempo volgen. Het blijft beschikbaar en je kunt altijd terugkijken als je een onderwerp even opnieuw wilt doornemen. Om het certificaat te ontvangen, maak je alle opdrachten in de modules en stuur je deze in naar het e-mailadres dat aangegeven staat in de cursus. Een gecertificeerd Licentietrainer zal je opdrachten dan doornemen en van commentaar voorzien.

Vraag je online cursus Spel Beter Begrijpen van Kinderenbeterbegrijpen nu aan met korting via onderstaande knop! Stuur ons dan een aanmeldingsbewijs, je adresgegevens en ontvang een tekenpakket cadeau.

Je toegang aanvragen

Tekenboek Tekenboek

Hét tekendagboek voor de niet-praters onder ons


Het is een fysiek tekendagboek, bestaande uit 90 pagina's. Met zijn stevige buitenkant van kraftpapier en dikkere vellen dan gemiddeld kan het wel wat hebben. Het is gebonden middels een spiraal zodat het helemaal open kan liggen. Met 90 pagina's kan jouw kind drie maanden lang iedere dag tekenen in het Tekendagboek. Prikkels verwerken, door de dag heen leven, op een rustig moment. **Naar verwachting valt het boek binnen twee weken op jouw deurmat. Ben je coach of therapeut en bestel je er 5 of meer? Dan ontvang je bij iedere 5 stuks een gratis exemplaar. Dit gratis exemplaar wordt niet weergegeven op de factuur, maar wordt achter de schermen automatisch toegevoegd. Je hoeft hier niets voor te doen.

Vraag je exemplaar van Hét tekendagboek voor de niet-praters onder ons van Kinderenbeterbegrijpen nu aan met korting via onderstaande knop!

Je exemplaar aanvragen