Skip to content

Workshop: Tekeningen lezen: introductie

Chaya Devas Workshop Tekeningen lezen: introductie

Ontdek de magie achter tekeningen tijdens onze introductieworkshop tekeninglezen! In deze boeiende tweedelige sessie nemen we je mee op een reis door de algemene aspecten van tekeningen. Leer hoe de bladindeling, het gebruik van kleur en lijnen subtiele maar krachtige betekenissen kunnen onthullen. Of je nu een ouder bent die de creatieve expressie van je kinderen beter wil begrijpen, een leraar die dieper in de wereld van tekeningen wil duiken, of gewoon nieuwsgierig bent naar de verborgen taal van beelden, deze workshop biedt een unieke kans om je kennis te vergroten.

Tijdens de eerste sessie verkennen we de wat tekeningen laten zien. Ontdek hoe kleuren emoties kunnen weerspiegelen en lijnen subtiele nuances kunnen toevoegen aan de boodschap van de tekening. In de tweede sessie verdiepen we ons verder in wat je kunt doen met tekeningen en do's en don'ts. Daarnaast ga je zelf aan de slag met je eigen tekeningen waarbij we de deelnemers begeleiden bij het ontcijferen van de unieke taal die kinderen gebruiken om zichzelf uit te drukken. Schrijf je in voor deze inspirerende workshop en ontwikkel een nieuwe waardering voor de kracht van beeldtaal!

Wat zal aan bod komen?

 • Wat is tekeninglezen?
 • Wat kun je ermee?
 • Do's en Don’ts
 • Zelf aan de slag
 • Voorbeelden
 • Vragen over eigen meegebrachte tekeningen

Praktische informatie

 • 2 x 1,5 uur
 • Groepgrootte: 5-10 personen
 • Locatie: Heerlerweg 116a, 6367AG Voerendaal
 • Parkeerplaatsen zijn beperkt, rijd waar mogelijk samen of met OV*
 • Meld je je met een groep (5+) aan? Dan kunnen we ook een moment plannen die jullie uitkomt zonder te hoeven wachten op de volgende workshop

De workshop is ontworpen voor mensen die in nauw contact staan met kinderen, ofwel in hun persoonlijke leven of in hun professionele werk. Het is echter ook toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de geheimtaal van tekeningen. Er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te nemen.

Je kunt je eenvoudig inschrijven door ons een berichtje te sturen met je naam en e-mailadres. Als je meerdere personen tegelijk wilt aanmelden, vermeld dan de naam en het e-mailadres van elke deelnemer. We zullen je een factuur sturen die je dient te betalen vóór aanvang van de workshop. Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Indien je na deze periode annuleert, zal de factuur alsnog in rekening worden gebracht.

* Bushalte op loopafstand (100m)
Deze als losse workshop

84,95 per persoon


tekeningen-watkunjeermee

Claim nu je gratis e-book vol tips en inzichten.

Ontdek de kracht van tekeningen!

Een e-book vol tips, aandachtspunten en voorbeelden wat tekeningen nu ons laten zien