Skip to content

Coaching: wat ontwikkel jij?


Coaching en ontwikkeling

Wanneer je overweegt om met iemand te gaan praten, moet je daar wel een goed gevoel bij hebben, voor je heel persoonlijke dingen verteld en je helemaal openstelt. De coaches bij Chaya Devas, hebben dit heel helder, ook uit eigen ervaring met coachtrajecten.

Daarom staan vertrouwen, openheid en empathie hoog bovenaan in ons werk. Alleen als jij het gevoel hebt, dat je ons kunt vertrouwen, kan er een verbinding ontstaan die kan leiden tot ontwikkeling en een open gesprek.

We werken ontwikkelingsgericht. Ontwikkeling zorgt er namelijk voor dat je de volgende keer in die bepaalde situaties, zelf hebt ontdekt hoe je het kunt aanpakken, wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen. Lekker dicht bij jezelf en voor jezelf.

Verder beseffen we dat iedereen uniek is. Daarom hebben we verschillende tools die we bij jou laten aansluiten zodat ze je het beste kunnen ondersteunen in jouw proces.

Coaching en tekeningen

Tekeningen zijn een prachtig instrument om dicht bij jezelf en je gevoel te komen en het te gebruiken in je ontwikkeling. Zowel het onderwerp als het materiaal kunnen triggers zijn om iets te ontdekken of te ontwikkelen. We kunnen vanuit een tekening uit een workshop of in het coachtraject zelf met tekeningen aan de slag gaan.

Coaching en Jongeren

Er verandert zoveel als je opgroeit naar volwassenheid. Nieuwe scholen, nieuwe omgevingen, nieuwe vrienden, je eerste verliefdheid, je lichaam die verandert, hormonen, enz. Wie ben je nu eigenlijk en wat wil je precies?

Zoveel keuzes en zoveel dingen die onbekend zijn. Heel spannend en misschien wel verwarrend en stressvol. En is er dan wel iemand die je ècht hoort en naar je luistert? Of voel je je vaker eenzaam, ongehoord en onbegrepen?

Wat het ook is, het kan heel erg helpen om met iemand te praten. Een coach kan je helpen weer overzicht, houvast en structuur te krijgen. Helemaal op jouw manier. Misschien is praten niet zo je ding, maar tekenen is dan makkelijker. Of juist andersom. En hoe fijn is het dat je helemaal veilig kunt vertellen en dat jij bepaalt wat je vertelt.

Ben je geïnspireerd en klaar om aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op of kom langs om jouw reis naar persoonlijke ontwikkeling te starten!

Waarom kies je voor coaching?


Door je gedachten hardop uit te spreken, vergroot je je begrip.

Een coach begeleidt je bij het ontwikkelen van inzicht en het versterken van vaardigheden.

In een coachingsgesprek is er ruimte voor open dialoog zonder competitie. Het onderwerp is volledig aan jou en wordt met toewijding besproken.

De gehele sessie staat in het teken van jou! Het is een moment om volledig aandacht te besteden aan jouw behoeften en doelen. Het draait om jouw groei en welzijn!

Coaching en Jij?

- ontwikkelen, veranderen, ontwikkelingsgericht -

Of je nu geconfronteerd wordt met een specifiek obstakel op je pad naar groei, het realiseren van je ambities, vooruitgang, of gewoonweg met de dagelijkse uitdagingen van het leven, een ontwikkelingsgericht coachtraject kan je hierbij ondersteunen.

Dit traject kan je helpen bij het beheersen van stress, het omgaan met complexe situaties, het ontdekken en realiseren van je doelen, het omarmen van verandering, en het bewust verbeteren van je leven.

Zelfs als je geen duidelijk probleem ervaart, kan coaching je ondersteunen bij het terugwinnen van vertrouwen, het vergroten van bewustzijn, het bepalen van je richting, het verkrijgen van nieuwe perspectieven, het ontwikkelen van nieuwe denkwijzen en besluitvormingsvaardigheden, en het samenwerkingen. Jij bent de expert in je eigen leven, en een deskundige coach helpt je bij het stellen van de juiste vragen en het verkennen van de mogelijkheden.