Skip to content

Over Chaya Devas


Chaya Devas staat voor; elfjes - lichtwezens en leven

Met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei, de overtuiging dat we allemaal unieke zijn, is het verlangen om de verbinding en ontwikkeling van onszelf en anderen, te bevorderen. Want iedereen moet zich gehoord voelen!

Hoe begon het allemaal?

Chaya Devas is ontstaan uit en onderdeel van Updraft Coaching. Om onze diensten overzichtelijker en duidelijker aan te kunnen bieden, hebben we besloten om Chaya Devas in het leven te roepen. Op deze manier hopen we jou beter te kunnen voorzien van informatie die volledig is afgestemd op jouw behoeften, zonder verwarring. Het kan dus zijn dat je nog steeds verwijzingen naar Updraft Coaching tegenkomt, en ook onze sociale media blijven voorlopig hetzelfde.

Chaya Devas?

Ja, het zijn twee woorden die staan voor 'leven' en 'energie of licht'. Devas verwijst naar 'natuurfeeën die eruitzien als kleine energie- of lichtbollen'. Dat past goed bij hoe wij denken dat je het meeste uit je leven kunt halen: dicht bij jezelf en de natuur te staan, te voelen en vanuit daar vol positieve energie vooruit.

Onze doelstelling?

Hoe sterker de verbinding met jezelf, hoe beter je in staat bent om te bepalen wat goed is voor jou, wat je echt wilt, waar je grenzen liggen, en hoe je effectief kunt communiceren met anderen. Door deze innerlijke verbinding te versterken, kunnen we ook beter in verbinding staan met anderen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord voelt en om de onderlinge verbondenheid te vergroten. Of dit nu is door kinderen en jongeren beter te begrijpen en effectiever met hen te communiceren aan de hand van tekeningen, bewustwording te stimuleren via trainingen, of door middel van persoonlijke coaching

Hoe bereiken we dit?

Een van de waardevolle instrumenten die we tot onze beschikking hebben, zijn tekeningen. Het is een prachtige, onuitputtelijke bron van inzicht in de tekenaar. Een stukje van het Onbewuste dat je op papier zet en je vertelt waar je aandacht is of mag zijn, en vraagt om balans. Hoe mooi is het dat wanneer de woorden tekortschieten, de beelden je helpen om de verbinding opnieuw te kunnen maken. Of dit nu is om dichter bij jezelf te komen of om verbinding te versterken met je kind dat moeite heeft met het vinden van de juiste woorden.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag meer weten of ermee aan de slag gaan? We horen graag van je of nodigen je van harte uit om persoonlijk bij te dragen aan jouw ontdekkingstocht!

Eigenaar Miquel

Gecertificeerd Coach en Licentietrainer in tekeningenlezen

"Een aantal jaren geleden kwam ik een uitnodiging tegen voor een gratis masterclass over tekeningen door Eveline van Kinderen Beter Begrijpen. Mijn nieuwsgierigheid was getriggerd en ik moest meedoen. Ik vond het enorm boeiend en ben direct de trainingen gaan volgen om me hierin te verdiepen. Nu ben ik alleen nog maar enthousiaster over de rijke inzichten die tekeningen ons bieden! Ze vormen een prachtig instrument om onszelf, kinderen, en eigenlijk iedereen op een dieper niveau te begrijpen."

"Als ontwikkelingsgerichte coach vind ik vertrouwen, openheid en empathie erg belangrijk in de relatie tussen mij als coach en jou als degene die bijvoorbeeld graag aan je persoonlijke ontwikkeling wil werken."

"Mijn passie om mensen op die weg te kunnen bijstaan, begeleiden, adviseren en een relatie van vertrouwen en toegankelijkheid op te bouwen, wilde ik uitbreiden met Chaya Devas en alles wat ik geleerd heb, daarbij te kunnen inzetten."

Miquel begeleidt de workshops en is actief als onze coach voor jong en oud. Verder worden de tekeninglezingen door hem verzorgd en gecontroleerd.

Trainer Anne

Gecertificeerd Coach en Trainer.

Via een workshop van Miquel heb ik kennis gemaakt met de kracht van tekeningenanalyse om inzichten te verwerven over jezelf en anderen. Zijn enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat ik uiteindelijk besloot om zelf de cursus te volgen. De combinatie tussen creatief bezig zijn en inzichten verwerven is voor mij echt bijzonder. Ook de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier contact te maken over uiteenlopende onderwerpen spreekt mij enorm aan.

Als trainer heb ik in de loop der jaren veel waardevolle ervaring opgedaan. Mijn passie voor het begeleiden en laten groeien van mensen in groepsverband is al sinds mijn 19e aanwezig. Destijds begon ik met het geven van seksuele voorlichting op middelbare scholen. Het werken met jongeren is voor mij het meest boeiend. De turbulente levensfase waarin zij zich bevinden, geeft hen soms het gevoel stuurloos te zijn. Door trainingen en workshops streef ik ernaar om hen wat meer richting en houvast te geven.

Werken in groepsverband heeft voor mij grote waarde. Als trainer of workshopleider deel ik niet alleen kennis en ervaring met een groep, maar ik ben ook altijd gefascineerd door de dynamiek en interactie binnen een groep. Mensen kunnen altijd van elkaar leren en samen groeien.

Buiten mijn werk ben ik moeder van twee kinderen. Voor mij is contact met de natuur van essentieel belang, evenals de verbinding met andere mensen. Ik streef ernaar om puur en authentiek te zijn, zonder maskers of façades. Wat mij betreft is de kracht van kwetsbaarheid onmiskenbaar."

Anne begeleidt voor verschillende doelgroepen de workshops, trainingen en masterclasses.