Skip to content

Workshop: Tekeningen lezen: bomen

Chaya Devas Workshop Tekeningen lezen: bomen

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van boomtekeningen tijdens onze workshop over boomtekeningen! Deze specifieke sessie is ontworpen om de deelnemers dieper in de symboliek van boomtekeningen te laten duiken. Of je nu een (groot)ouder bent die de gedachten van je kind wil begrijpen, een professional bent die werkt met kinderen, of gewoon geïnteresseerd bent in de symbolische taal van bomen, deze workshop biedt een fascinerende ontdekkingsreis.

Tijdens deze interactieve workshop leer je de unieke betekenis achter verschillende elementen van boomtekeningen ontcijferen. We verkennen hoe de wortels, stam, takken en bladeren van de boom symbolisch kunnen staan voor diepgewortelde emoties, groei, relaties en meer. Deelnemers worden begeleid bij het interpreteren en ontdekken hoe subtiele details een diepgaand inzicht kunnen verschaffen.

Schrijf je in voor deze boeiende workshop en ontwikkel een waardevolle vaardigheid in het begrijpen van de symboliek achter boomtekeningen, waardoor je een dieper begrip krijgt van de innerlijke wereld van kinderen.

Wat zal aan bod komen?

 • Symboliek van boomtekeningen
 • Hoe kijk je naar boomtekeningen?
 • Zelf aan de slag
 • Voorbeelden
 • Vragen over eigen meegebrachte tekeningen
 • Do's en Don’ts
 • Wat kun je nog meer met tekeningen?

Praktische informatie

 • 2,5 uur
 • Groepgrootte: 5-10 personen
 • Locatie: Heerlerweg 116a, 6367AG Voerendaal
 • Parkeerplaatsen zijn beperkt, rijd waar mogelijk samen of met OV*
 • Meld je je met een groep (5+) aan? Dan kunnen we ook een moment plannen die jullie uitkomt zonder te hoeven wachten op de volgende workshop

De workshop is ontworpen voor mensen die in nauw contact staan met kinderen, ofwel in hun persoonlijke leven of in hun professionele werk. Het is echter ook toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de geheimtaal van tekeningen. Er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te nemen. Echter is het aan te raden de introductie workshop gevolgd te hebben.

Je kunt je eenvoudig inschrijven door ons een berichtje te sturen met je naam en e-mailadres. Als je meerdere personen tegelijk wilt aanmelden, vermeld dan de naam en het e-mailadres van elke deelnemer. We zullen je een factuur sturen die je dient te betalen vóór aanvang van de workshop. Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Indien je na deze periode annuleert, zal de factuur alsnog in rekening worden gebracht.

* Bushalte op loopafstand (100m)
Deze als losse workshop

67,50 per persoon


Deze en een tweede workshop

64,95 per persoon per workshop

Deze workshop

Tweede: keuze uit alle workshops

Korting 10% op tekeninglezing


Deze en drie of meer workshops

59,95 per persoon per workshop

Deze workshop

Andere: keuze uit alle workshops

50% korting op tekeninglezing


tekeningen-watkunjeermee

Claim nu je gratis e-book vol tips en inzichten.

Ontdek de kracht van tekeningen!

Een e-book vol tips, aandachtspunten en voorbeelden wat tekeningen nu ons laten zien