Skip to content

Chaya Devas Blog Er is zoveel interessant!

Mar 29 2024

Miquel Moonen Miquel Moonen

De Kracht van Zwart: Een Diepere Blik op de Kleur in tekeningen

Kleur is een krachtig communicatiemiddel, vooral in de wereld van kindertekeningen. Te midden van alle levendige kleuren valt zwart vaak op als een intrigerend element. Maar wat roept deze donkere tint op? Is het alleen maar een symbool van somberheid, of heeft zwart een diepere betekenis in de expressie van kinderen? In dit artikel duiken we in de wereld van zwart in tekeningen, verkennen we de emoties die het kan weerspiegelen, en ontdekken we waarom het een waardevol creatief element is dat niet over het hoofd mag worden gezien.

Feb 23 2024

Miquel Moonen Miquel Moonen

Huistekeningen: Een Ontdekkingsreis in de Innerlijke Wereld van Kinderen

Ontdek de verborgen verhalen achter de huistekeningen van kinderen! Deze unieke vorm van creativiteit biedt een fascinerend inzicht in de innerlijke wereld van de tekenaars. Van symboliek tot algemene kenmerken, deze ontdekkingsreis onthult hoe de perceptie van 'thuis' zich vertaalt naar het papier. Ga dieper in op de betekenis en ontrafel wat deze tekeningen onthullen over de gevoelens en ervaringen van het kind. Elk detail is een sleutel tot begrip. Ontdek de verhalen achter de gevels. Een boeiende ontdekkingsreis staat voor je klaar!

Jan 26 2024

Miquel Moonen Miquel Moonen

Boomtekeningen: groei en ontwikkeling

Boomtekeningen zijn een van de soort tekeningen die we vaker zien en waar we specifieke informatie en inzichten uit kunnen halen

Ontdek in dit artikel elke informatie er te vinden is, waar we naar kijken en wat het mogelijk betekent. Lees hoe de geheimtaal van tekeningen zoveel waardevolle inzichten kan bieden.

Nov 04 2023

Miquel Moonen Miquel Moonen

De Kracht van Tekeningen: Het Algemene Belang van Tekeninglezen

Benieuwd naar de onthullende kracht van tekeningen en hoe deze deuren kunnen openen naar diepere connecties en begrip?

Ontdek in dit artikel hoe tekeninglezen het algemene belang van communicatie, ontwikkeling en verbinding in zowel persoonlijke als professionele contexten kan versterken. Leer waarom de geheimtaal van tekeningen een universele taal is die ons kan helpen onze gedachten, gevoelens en relaties te verkennen. Lees verder en ontdek de veelzijdige wereld van tekeningen en hun impact op ons dagelijks leven.